Heteren doet mee met Week van Gebed 2022

Week van het Gebed
Week van het Gebed
Foto: Myriams-Fotos via Pixabay

Heteren – Binnenkort is het weer zo ver. De jaarlijkse Week van Gebed 2022 dat gehouden wordt van 16 tot en met 23 januari. Wereldwijd bidden dan miljoenen gelovigen om eenheid, voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld. Naar schatting doen in Nederland 200.000 mensen mee met dit initiatief.

Ook in Heteren zal er in samenwerking met kerken weer gelegenheid voor geboden worden. Net als vorig jaar in een aangepaste vorm omdat fysieke samenkomsten helaas nog niet mogelijk zijn. Maar deze belemmering is misschien juist wel een uitnodiging/aanmoediging tot bidden! Daarom ben jij, kerkganger of niet, van harte uitgenodigd uit om deel te nemen.

Programma   

Er worden deze week verschillende gebedstijden georganiseerd. De Vloedschuur (Kerklaan) en de Hervormde Kerk (Kastanjelaan) openen hun deuren voor een individueel inloopmoment voor persoonlijk gebed en verder zal er net als vorig jaar een twee-aan-twee gebedswandeling door Heteren gehouden worden.

  • Zondag 16 januari : aandacht voor de week van gebed in de (online)kerkdiensten.
  • Maandag 17 januari: Vloedschuur open voor gebed  tussen 14.00 -15.00 uur.
  • Woensdag 19 januari: Gebedswandeling door Heteren 19.00 – 20.00 uur.
  • Donderdag 20 januari: Herv. Kerk open voor gebed tussen 10.30 – 11.30 uur.

Voor de inloopmomenten in de kerken is geen opgave nodig. Je kunt zo spontaan even binnenlopen om in alle rust stil te zijn en persoonlijk te bidden. Er is een gastvrouw aanwezig en er liggen kaartjes klaar die kunnen helpen om gebeden te verwoorden. Voor de gebedswandeling dien je je wel van te voren op te geven. Dit kan door een mailtje te sturen naar:  [email protected]. Hier kun je ook terecht voor verdere vragen.

Bron: Heteren Sociaal

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen