Koninklijke Onderscheiding voor Gerrit van der Meijde uit Zetten

Uitreiking aan Gerrit van der Meijde
Uitreiking aan Gerrit van der Meijde
Foto: Gemeente Overbetuwe

Randwijk – Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos reikte op vrijdag 11 februari een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Gerrit van der Meijde uit Zetten. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens het 50-jarig jubileum van voetbalvereniging EMM Randwijk.

Bijzondere inzet voor Randwijk

De heer Gerrit van der Meijde (64) ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn vrijwillige en bestuurlijke  inzet voor voetbalvereniging EMM Randwijk. Hij is op dit moment voorzitter van de vereniging. In die  hoedanigheid was hij ook betrokken bij de ontwikkeling van MFA De Haar. In het verleden was hij voorzitter  van Jeugdvereniging De Groentjes en bestuurslid van de kinderspeelweek. Van de kinderspeelweek is hij nog steeds adviseur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen