Nieuwe damesmode winkel Bij Lieve in Zetten opent haar deuren

Zetten – Bij Lieve is de nieuwste damesmode winkel in het centrum van Zetten.  Eigenares Lieve Bakker heeft samen met haar man Ron hard gewerkt om de ruimte van de voormalige drogisterij tot een elegante kledingwinkel om te bouwen.

Partnercontent

Op donderdag 3 maart wordt om 10.00 uur de winkel feestelijk geopend. De eerste 100 klanten die een aankoop doen ontvangen een leuke goodiebag. Bovendien zijn er 3 tot en met 5 maart speciale acties op kleding. Diegenen die gedurende deze drie dagen hun naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten maken bovendien kans op een fashioncheque. Kom naar de opening en maak kennis met Lieve en haar spring/summer collectie.

Bij Lieve vind je zes merken dameskleding, van vrouwelijk jurken tot sportieve jeans en travelmode. De collectie bevat Minus, Peppercorn, Modström, Elvira Travel, Freebird en Transfer. Mode voor elke vrouw in iedere maat, ook grotere maten! Naast tassen en riemen van Elvy en sjaals kan je er ook oorbellen en armbanden van Meet Coco vinden.

De openingstijden van Bij lieve zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdagavond tot 20.00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen