De Explorers van Scouting Elst collecteert voor Jantje Beton

Explorers collecteert voor Jantje Beton
Explorers collecteert voor Jantje Beton
Foto: Jantje Beton/Scouting Elst

Elst – De Explorers, oudste jeugdgroep van Scouting Elst, collecteert deze week weer voor het goede doel Jantje Beton. Ze gaan de hele week langs de deuren in Elst en hebben daarnaast ook een online collectebus.

50% van de opbrengst is voor hun eigen clubkas. 50% is voor projecten van Jantje Beton. Met hun aandeel kunnen de Explorers van Scouting Elst leuke activiteiten doen, spelmateriaal aanschaffen en met zijn allen op zomerkamp.

3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Daar wil Jantje Beton wat aan doen. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. Zoals kinderen met een beperking.

Collecte

Maandag 7 maart rond het middaguur stond de teller van de collecte op: acht personen hebben een donatie gedaan en er is 62 euro ingezameld voor Jantje Beton.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen