Maart activiteiten bibliotheek Heteren

Foto: Bibliotheek

Heteren – In de bibliotheek worden in maart leuke activiteiten georganiseerd. Wil je meedoe? Kijk dan hoe jij je moet aanmelden of tickets koopt!

Bij alle activiteiten houdt de bibliotheek rekening met de voorschriften van het RIVM, zoals 1,5 meter afstand tussen de zitplaatsen. Daardoor is er per activiteit een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Koop op tijd je kaartje(s) om verzekerd te zijn van een plaats. Veel activiteiten zijn vrij toegankelijk voor leden, voor de overige activiteiten zijn kaartjes verkrijgbaar in de vestigingen, tijdens uren dat er personeel aanwezig is.

Agenda voor maart

Digi Playground; Stamboom maken met opa of oma (10+)

Je hoort misschien wel eens verhalen over vroeger van jouw opa en oma. Maar zou je wel eens wat meer willen weten over jouw familiegeschiedenis? Bijvoorbeeld waar je voorouders zijn geboren, hoe oud ze zijn geworden, wat hun voornamen waren, wat hun beroep was. In de bieb kun je het uitzoeken! Kom samen met je opa of oma naar deze workshop en speur het internet af naar jouw voorouders. Samen kunnen jullie dan een echte familiestamboom maken! Vraag je opa of oma wel even om de namen en geboortedata van hun ouders mee te nemen. De kosten voor deze Digi Playground zijn € 2,50. Klik op de link voor tickets.

  • Maandag 14 maart van 15.30 tot 16.30 uur.

Kindercollege; Hoe wordt je astronaut (8+)

Hoe zou het voelen om in een ruimteschip te zitten? En wat doe je daar eigenlijk de hele dag? Ewald Nijenhuis weet veel over ruimtevaart en kan er prachtig over vertellen. Wil je zelf astronaut worden? Dan weet je na dit college precies hoe je dat moet aanpakken! Toegang is gratis. Meld je aan door te mailen naar [email protected].

  • Maandag 28 maart van 15.30 tot 16.30 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen