Geluk en wandelen hand in hand

Deelnemers wandeling bij Washuisje Hemmen
Deelnemers wandeling bij Washuisje Hemmen
Foto: Forte Welzijn

Rondom de dag van het geluk zette Forte Welzijn wandelingen uit in Heteren, Elst, Hemmen en Driel. Want door te bewegen maak je immers het geluksstofje endorfine aan.

In het zonovergoten Overbetuwe liepen maar liefst 29 deelnemers een prachtige ronde van een uur. Veel mensen (voor een deel nog vrij nieuw in Overbetuwe) kenden de mooie omgeving van Westerbouwing en landgoed Duno, de kasteeltuinen van Hemmen en de route in Park Lingenzegen nog niet en waren aangenaam verrast.

Wandelen schept een band

Al wandelend zijn er mooie gesprekken gevoerd, deels luchtig maar ook diepgaander en/of over aangrijpende levensgebeurtenissen als het dementeren of overlijden van de partner. Ook werden er tips uitgewisseld over vrijwilligerswerk en het verenigingsleven.

”Actief wandelen is goed voor lichaam en geest. Je ontmoet elkaar en beweegt samen. Mochten mensen dit willen, bel mij: 0488-454729.”

vertelt deelnemer Yvonne Onck.

Wil je met mij…

De medewerkers van Forte zijn op pad geweest om ansichtkaarten te verspreiden. Onder het motto: Wil je met mij… kunnen inwoners deze kaart geven aan bijvoorbeeld hun misschien wel eenzame buren. De kaart roept op om samen iets te gaan doen. Forte hoopt dat er mooie ontmoetingen uit voortkomen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen