Op excursie met de Historische Kring; Dat gaat naar Den Bosch toe!

Sint Jan
Sint Jan
Foto: Wikimedia Commons

Dat gaat naar Den Bosch toe! Wie gaat er mee op excursie op 11 mei met de HKMB en HKOSV?

Voor het eerst gaan ze samen uit: de Historische Kring Midden-Betuwe met de Historische Kring Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en omstreken. Op 11 mei vertrekt de luxe touringcar van de Betuwe Express om 8.45 uur naar de prachtige middeleeuwse stad Den Bosch. De kosten bedragen € 67,50 per persoon.

Den BoschErvaar Den Bosch

Daarvoor hebben ze een aantrekkelijk programma voor je samengesteld: Ze beginnen met koffie en een Bossche bol – de echte van Jan de Groot – in De Bossche Kelders. Daarna een rondvaart op de Binnendieze met gids en een bezoek aan Museum het Zwanenbroedershuis, eveneens met gids. Tussen de middag een heerlijke lunch, weer in De Bossche Kelders.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken ze een of twee groepen. Waarschijnlijk is er ook nog wel gelegenheid om zelf de stad te bezichtigen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Meer informatie

Geef je uiterlijk 17 april 2022 op bij Marie Elings: 06-22 452 290 of email [email protected] De kosten van € 67.50 per persoon kun je overmaken op bankrekening NL10 INGB 0006 3342 31 t.n.v. de HKMB met vermelding van ‘excursie 2022’ en het aantal personen. Let op:  inschrijving is definitief als de betaling ontvangen is! Je krijgt op tijd info toegestuurd over opstapplaatsen en tijden e.d.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen