Abdijkaas Jumbo en ALDI uit de winkel vanwege Listeria bacterie

Foto: Productwaarschuwing.nl

Supermarkten Jumbo en ALDI zijn een terugroepactie gestart van Abdijkaas. In de kaas is mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

Het eten van producten met deze bacterie kan er voor zorgen dat je ernstig ziek wordt. Dat geldt in het bijzonder voor mensen met een verminderde weerstand, ouderen, jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Terugroepactie

De terugroepactie geldt voor:

  • Jumbo Abdijkaas plak in verpakking 150 gram en met EAN code 8718452252916. De terugroepactie geldt voor alle THT-datums. Heb je deze kaas gekocht? Eet deze dan niet op. Breng het product terug naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug. Wil je meer weten over deze terugroepactie van Jumbo Abdijkaas? Neem dan contact op met de Consumentenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161.
  • Aldi kaas Abdij Zacht in verpakking 175 gram met houdbaarheidsdatum 06/06/22 en met EAN code 27064245. Deze kaas is verkocht in de regio Limburg en Noord-Brabant. Als je deze kaas hebt gekocht, eet deze kaas dan niet (meer). Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van ALDI, ook als het product al aangebroken is. Het aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder kassabon. Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met ALDI via het contactformulier op de website van ALDI.

Bron: Jumbo en ALDI, 5 mei 2022

♦♦♦

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen