Zonnebloem Heteren, weer volop aan de slag

Heerlijk op stap met De Zonnebloem
Heerlijk op stap met De Zonnebloem
Foto: De Zonnebloem Heteren

Heteren – Na alle corona perikelen is het fijn dat De Zonnebloem weer lekker bezig kan zijn met waar De Zonnebloem voor bedoeld is. Ze proberen het leven van mensen met een lichamelijke beperking toch wat aangenamer te maken door leuke uitstapjes te organiseren of wat persoonlijke aandacht te geven.

Na het jubileumuitje was ook het bijwonen van de generale repetitie van Expansie een groot succes. Voor de rest van het jaar staan er nog vier activiteiten op het programma. Dat de mensen de Zonnebloem weten te vinden blijkt wel uit het grote aantal aanmeldingen dat ze de laatste tijd hebben gehad.

Loterij

Het organiseren van de activiteiten gaat dus wel weer een paar centen kosten, maar is er gelukkig de loterij. Ieder jaar levert die de Zonnebloem heel wat geld op zodat ze een mooi programma voor hun gasten kunnen maken. Die loten moeten wel verkocht worden. Ze maken het jou makkelijk. Via Zonnebloem loten Bert Slootweg kun jeu loten bestellen. En ze komen ook bij jou langs de deur in Heteren. Niet overal in Heteren door een tekort aan vrijwilligers, maar mocht je de vrijwilligers gemist hebben dan kun je op 20 augustus nog loten kopen in de Jumbo.

Vrijwilligers gezocht

Heel fijn natuurlijk het groeiende aantal gasten en ze hopen dat ze het naar de zin zullen hebben bij De Zonnebloem. Dat moeten ze dan wel zien waar te maken met hun vrijwilligers. En daar wringt de schoen een beetje de laatste tijd. De Zonnebloem Heteren zit krap in de vrijwilligers. Hoewel ze weten dat het overal erg moeilijk is om mensen enthousiast te krijgen voor vrijwilligerswerk want het wordt vaak maar weinig gewaardeerd. Ze denken dat het voor De Zonnebloem anders ligt. Wat is er mooier dan na een geslaagd uitje al die blije en tevreden gezichten te zien? Dankbaarder werk is er niet!

Daarom de oproep aan iedereen erover na te denken om vrijwilliger te worden bij De Zonnebloem Heteren. Er is een omvangrijk takenpakket en iedereen is vrij om te kiezen wat het meest bij je past. Voor inlichtingen kan je bellen met Marie-Pauline Jans (06-1343946).

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen