Wat is er in Overbetuwe te doen van 20 tot en met 26 mei?

Foto: Luisella Planeta Leoni viaPixabay

Wat is er te doen in de gemeente Overbetuwe in de week van vrijdag 20 tot en met donderdag 26 mei? Wat er ook te doen valt, neem in elk geval een paraplu mee. Er is komende dagen nog kans op een regen- of onweersbui. Laat dit je echter niet tegenhouden!

Klik op de gekleurde link in de tekst voor meer info over de evenementen, er is genoeg leuks te doen.

Vrijdag en weekend

Op vrijdag 20 mei zijn diverse leuke activiteiten gepland. Zo is er lekker eten met Wereldkoken Curaçao bij Herberg De Aandacht, een gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten bij het NAH Café in de Vloedschuur, kan je biljart, sjoelen en darten tijdens Sport en Spel in Elst. Daarnaast houdt de Historische Kring Driel een bijzonder interessante lezing over de Geschiedenis van de Drielse veer. Als het weer niet meezit dan kan je bij theater De KiK kan je lekker naar de film: Sing 2 en In The Heights. Nog even snel met de kinderen op avontuur? Geef je snel op voor de peuterwandeling van het CNME in het Hemmense bos.

Met de allerkleinsten kan je op zaterdag 21 mei terecht bij het voorlezen in de bibliotheek van Elst.

Rest van de week

Ben je meer in de lokale politiek geïnteresseerd, dan zit je komende week goed bij de CDA Overbetuwe waar niet-leden op maandag 23 mei ook welkom zijn na de ledenvergadering om kennis te maken met kamerlid René Peters. Kapotte spullen krijgen een tweede kans tijdens het Repair Café Elst. Heb zin om eens echt vroeg uit de veren te komen? Dan kan je tijdens de Late vleermuis- en vroege vogelexcursie meer te weten komen over vogels en vleermuizen.

Weten wat er nog meer te doen is? Of wil je vast kijken of er voor volgende week al iets leuks staat? Check dan hier de Overbetuwe agenda

Jouw evenement in de agenda op Overbetuwe Nieuws? Stuur je evenement in via ‘Schrijf je mee‘ kies categorie Agenda en volg de aanwijzingen.

(uitsluitend evenementen die plaatsvinden in de gemeente Overbetuwe worden geplaatst)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen