Lexkesveer gestremd voor auto’s door wielerronde Wageningen

Foto: Overbetuwe Nieuws

Randwijk/Wageningen – Het wielerspektakel Wageningse Muur wordt op zaterdag 4 juni gehouden. Het Lexkesveer is dan voor auto’s gestremd tussen 13.00 en 22.00 uur.

Wageningse Muur

De wielerkoers van Wageningen is voor fanatieke fietsers, licentiehouders (mannen en vrouwen) en kinderen. Na twee jaar geen wielerspektakel op de Muur is organisatie zeer verheugd te melden dat op zaterdag 4 juni de 35e editie van de Wageningse Muur gereden gaat worden! Het wordt weer een prachtige editie met ratelende kettingen, gebogen ruggen en pure snelheid van een mooi vol peloton op en rond de Wageningse Berg.

De Wageningse Muur is uitgegroeid tot een landelijk bekende wielerkoers, met deelnemers uit het hele land. Met een hoogteverschil van 30 meter is ‘De Muur’ geliefd, maar wordt hij ook gevreesd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen