Wat is er in Overbetuwe te doen van 10 tot en met 16 juni

Wat staat erop de weekagenda?
Wat staat erop de weekagenda?
Foto: 955169 via Pixabay

Wat is er te doen in de gemeente Overbetuwe in de week van vrijdag 10 tot en met donderdag 16 juni? Dit weekend zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. Veel muziek, voorlezen voor de allerjongsten en ook een seniorenmiddag. Komende week staan er twee avondvierdaagsen op het programma.

Klik op de gekleurde link in de tekst voor meer info over de evenementen, er is genoeg leuks te doen.

Zaterdag en zondag

Samen viert de bibliotheek het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Vandaar dat bibliotheek Elst op zaterdag 11 juni de BoekStartdag  lanceert. SJOC maakt een groot feest van het Pleinfeest in Herveld. Dick van Altena presenteert op zaterdag 11 juni zijn nieuwste cd in Dorpshuis De Oude School. De Oranjevereniging organiseert ’s middags een seniorenmiddag in de Loohof. En als je je ervoor hebt opgegeven dan ga je op excursie naar de bierproeverij met Herberg De Aandacht. En wat te denken van de voorjaarsbraderie die in Heteren gehouden wordt.

Op zondag 12 juni houdt Osse Opera een concert bij de Blije Kerk. In MFA De Haar is er zondagmiddag een Lazy Sunday met The Unoriginals. Bij Theater De KiK kan je de presentatie van diverse artiesten van het komende seizoen bekijken.

Door de week

Komende week staat vooral in het teken van avondvierdaagse. In Elst wordt de gezinsvierdaagse gehouden. Of loop mee met de avondvierdaagse Nijmegen/Lent/ Oosterhout.

Weten wat er nog meer te doen is? Of wil je vast kijken of er voor volgende week al iets leuks staat? Check dan hier de Overbetuwe agenda

Jouw evenement in de agenda op Overbetuwe Nieuws? Stuur je evenement in via ‘Schrijf je mee‘ kies categorie Agenda en volg de aanwijzingen.

(uitsluitend evenementen die plaatsvinden in de gemeente Overbetuwe worden geplaatst)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen