Workshop IJsbad bij Bewust Fit & Gezond

Workshop IJsbad, ademtechniek en mindset
Workshop IJsbad, ademtechniek en mindset
Foto: Bewust Fit & Gezond

Oosterhout – Bewust Fit & Gezond geeft op zondag 17 juni een workshop IJsbad. Een ijsbad heeft veel voordelen en is goed voor je gezondheid. Het geeft een enorm krachtig gevoel om jezelf bloot te stellen aan de elementen en te ervaren dat je sterk genoeg bent om een ijsbad te trotseren.

Partnercontent

Je krachtig & energiek voelen! Trainen met de kou geeft je energie! In eerste instantie omdat je lichaam een heleboel gelukshormonen aanmaakt in een ijsbad. Op de lange termijn omdat je je bloedvatenstelsel traint waardoor je meer energie overhoudt.

Immuunsysteem verbeteren

Het is wetenschappelijk bewezen dat trainen met de kou, adem en focus je immuunsysteem een boost geeft. Hierdoor ben je minder vatbaar voor virussen en word je minder snel ziek. Een ijsbad is een uitdagende situatie, de meeste mensen hebben de neiging om op stressvolle momenten te verstarren, terwijl de kunst is om aanwezig te blijven in het moment en met het ongemak kunnen zijn. Met de juiste begeleiding en focus lukt het vaak zelfs te ontspannen in het ijs! In een ijsbad leer je ontspannen in stressvolle situaties.

Meer informatie

Zondagmiddag 17 juli om 12.30 uur is er een workshop. De kosten bedragen € 69,00 p.p. inclusief koffie/thee/water/ en versnaperingen! Wil je meedoen, stuur dan een berichtje naar: [email protected]. Workshop is te boeken voor minimaal 6 personen met een maximaal van 12 op een prachtige locatie in Oosterhout, namelijk YogaNoord Dorpsstraat 50! Liever op een andere locatie? Vraag wat de mogelijkheden zijn.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen