Kijkje achter de schermen van Het Kwadrant Heteren

Foto: Kuijpers Bouw

Heteren – Tijdens de Dag van de Bouw kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen van Het Kwadrant aan de Flessestraat. Het Kwadrant is het nieuwbouwproject van Kuijpers Bouw Heteren met een winkellaag en vier woonlagen met appartementen dat zij samen met Van Schijndel Bouwgroep realiseren in opdracht van Artica.

Normaal gesproken is het op de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni is iedereen van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is dé dag van de Nederlandse bouwsector. Op deze dag kan je niet alleen zien hoe ver een project gevorderd is, je krijgt ook uitleg over hoe de bouw in zijn werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk verricht door echte vakmensen, achter de de bouw gaat ook een wereld aan innovatie schuil waar met de modernste technologieën eb technieken wordt gewerkt.

Meer informatie

Om 10.30 uur openen Jan Kuijpers, Kevin Derksen (Dorpsraad) en wethouder Dimitri Hortshuis – Tangelder de Dag van de Bouw in Het Kwadrant. Er zijn diverse presentaties waaronder die van Kuijpers Bouw Heteren, Revabo bouwopleidingen en De Huiskamer van Heteren. Voor de kinderen zijn leuke activiteiten georganiseerd. Van 11.00 tot 13.00 uur treedt Blaaskapel Torkest uit Huissen op.  De hele dag door kan je meedoen aan rondleidingen door de onderste bouwlaag van het project. Het is gratis toegankelijk voor jong en oud.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen