Dinnershows vallen in de smaak bij de bezoekers Ontmoeten en Verbinden

Elst – Stichting Ontmoeten en Verbinden Elst, waar ook de huiskamer van Elst onder valt, organiseerde dit jaar een tweetal Dinnershows in plaats van de gebruikelijke dagtocht voor ouderen. De gasten waren het erover eens, de Dinnershow is voor herhaling vatbaar.

Op woensdag 15 en donderdag 16 juni ging het dak eraf in ’t Wapen van Elst. De bezoekers waren enthousiast en genoten met volle teugen van het diner en de shows. Er werd (mee)gezongen, gedanst en ingehaakt en lekker gegeten.

Lokale artiesten

Lokale artiesten zoals Henkie, trouwe bezoeker van de huiskamer, Jacques met zijn accordeon en het Shantykoor de heren van Ommelanden luisterden de show voortreffelijk op. Diederick Druk, de huislakei, ontving alle bezoekers hartelijk en wist de stemming er goed in te brengen. Het personeel van ‘t Wapen van Elst verzorgden iedereen goed van een natje en droogje en de maaltijd was fantastisch lekker! Na afloop ontving iedereen een zakje met bonbons, gesponsord door Soetrijk. Dit alles kan alleen mogelijk gemaakt worden door een fantastisch vrijwilligersteam en natuurlijk enthousiaste gasten/bezoekers!

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen