Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer in Elst

Foto: OV Ambasadeurs

Elst – Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht.

Ervaren OV-ambassadeurs geven op het OV-inloopspreekuur (aankomende) reizigers uitleg, advies en tips over het reizen met trein of bus.

Langer zelfstandig reizen

Langer zelfstandig kunnen reizen draagt bij aan persoonlijke zelfredzaamheid. Ervaren OV-ambassadeurs omarmen dit en helpen 55-plussers graag op weg. Vragen over het reizen met bus of trein zoals: ‘Hoe vraag ik een OV-chipkaart aan? Welk abonnement past het best bij mij? Hoe moet ik overstappen?’ worden door hen toegelicht. Op 10 maart opende wethouder Horsthuis-Tangelder het allereerste inloopspreekuur in Elst. Vanaf nu is dit speciale inloopspreekuur elke tweede donderdag van de maand.

Donderdag 14 juli is het inloopspreekuur van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek Elst, Europaplein 1, Elst.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar tijdens het telefonisch spreekuur om OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op nummer: 038 – 303 70 10.

  • Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

LET OP!! Tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen bereikbaar in de ochtenden. De OV-ambassadeurs helpen jou graag op weg!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen