Popkoor Akkoord houdt Open Huis Repetitie

Foto: Bernd Everding via Pixabay

Elst – Nieuw seizoen, nieuwe hobby. Bevalt het zingen onder de douche je steeds minder en lijkt het je leuk om in een gezellig popkoor met een eigen live-band je nummertjes te laten horen?

Het eerste evenement van het nieuwe seizoen is voor Popkoor Akkoord een Open Huis Repetitie. Zij zijn voornamelijk op zoek naar nieuwe sopranen (vooral hoge) en naar tenoren en bassen, maar ook bij de alten is nog een enkele plek vrij. Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat lossen ze die avond heel gemakkelijk op.

Trek je stoute schoenen aan

Woensdag 14 september ben je van harte welkom in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Ook de live-band van Popkoor Akkoord is die avond aanwezig. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond start om 19.45 uur. Op het repertoire staan nummers als Zombie’ van The Cranberries, ‘Sweet child of mine’ van Guns & Roses, ‘I’m still standing’ van Elton John, ‘Hotel California’ van The Eagles, maar ook moderne nummers zoals ‘Shut up and dance’ van Walk the Moon en ‘What a man gotta do’ van de Jonas Brothers.

Heb je interesse en trek je je stoute schoenen aan, of wil je eerst graag wat meer weten? Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht op het e-mailadres [email protected]. Je bent op deze avond van harte welkom!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen