Overbetuwe Doet initiatief: Beachvolleybalset voor lokale evenementen

Foto: ania Van den Berghen via Pixabay

Zetten – Volleybalvereniging Xanthos vraagt met behulp van de Overbetuwe Doet waardecheque om een beachvolleybalset.

Deze set is om te gebruiken bij sportactiviteiten, zoals de Hemelvaartsmarkt in Zetten, koningsspelen, spelletjesmiddag eind augustus, volleybalworkshops voor scholen, etc.

Meer volleybal

Dit jaar hebben ze met hulp van andere vereniging een volleybalveldje gemaakt bij het Schweitzerpark. Dit om te kunnen volleyballen tijdens de Hemelvaart markt met alle geïnteresseerden. Graag zouden ze dit willen herhalen tijdens andere algemeen toegankelijke evenementen zoals de koningsspelen, spelletjesmiddag eind augustus en als mogelijk volleybalworkshops op scholen. Om de ervaring tijdens zo´n evenement helemaal af te maken, is huur van de volleybalbus (allerlei attributen met luchtkussens) een geweldige aanvulling.

Dit initiatief is te vinden via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen