Theater De KiK spaart mee voor Overbetuwe Doet cheques

Foto: Theater de KiK

Elst – In oktober is er weer een nieuwe ronde waardecheques van Overbetuwe Doet! Ook dit jaar spaart Theater De KiK mee, want zij willen een leuk cultureel evenement organiseren voor alle inwoners van de Overbetuwe.

Theater De KiK wil graag bijdragen aan culturele ontmoetingen, gezelligheid in de Overbetuwe. Daarom willen ze in september het Culturele Seizoen feestelijk aftrappen en verzorgen een binnen en buiten evenement.

Waardecheques voor De KiK

Tussen 5 en 13 oktober ontvangen alle huishoudens in de gemeente Overbetuwe de waardecheque waarmee zij een doel naar eigen keuze kunnen steunen. Dit keer is de cheque € 7,- waard. Om het Culturele Seizoen feestelijk te kunnen openen spaart Theater De KiK in deze ronde van Overbetuwe Doet heel hard mee! Zij kunnen alle steun daarbij goed gebruiken en zijn blij met jullie bijdrage.

Je kunt de cheque op verschillende manieren doneren aan Theater De KiK namelijk via Overbetuwe Doet. Je kunt een foto van de code maken en versturen via Whatsapp naar 06-11031923. De cheque kan in de brievenbus of bij de kassa afgegeven worden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen