Schoolpleinen vol harten van stoepkrijt op de Dag van de Leraar

Foto:

Komende donderdag 5 oktober, de Dag van de Leraar, worden de schoolpleinen van de Delta Scholengroep, Flores Onderwijs en De Onderwijsspecialisten samen met HAN Academie Educatie versierd met harten van stoepkrijt.

Met de actie #hartvooronderwijs willen de samenwerkingspartijen op een ludieke en positieve manier aandacht vragen voor het onderwijs en ook hun trots uitspreken over al haar onderwijsprofessionals.

Harten van stoepkrijt

De leerlingen en leraren van de aangesloten scholen gaan de schoolpleinen versieren met vele hartjes van stoepkrijt tijdens de Dag van de Leraar op 5 oktober. Ze starten hiermee de dag of doen dit tijdens de (eerste) pauze. Scholen ontvangen een doos met stoepkrijt om hiermee een kleurrijk schoolplein te maken.

Dag van de Leraar #hartvooronderwijs

Vertegenwoordigers van de actie #hartvooronderwijs: “De Dag van de Leraar willen we inzetten waarvoor deze bedoeld is: het vak van de leerkracht en alle onderwijsprofessionals vieren. We willen vooral de nadruk leggen op wat ons verbindt, namelijk ons hart voor onderwijs. We willen de onderwijsprofessionals ook de erkenning geven die zij verdienen voor het waardevolle werk dat zij iedere dag verrichten. Samen. Op school, met de leerlingen en als stichtingen met elkaar verbonden door dezelfde slogan: #hartvooronderwijs.”

Hart voor het onderwijs

Mensen in het onderwijs werken er omdat zij een passie hebben met hart voor hun vak, een hart voor het onderwijs. Zij willen bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen en hun vak continu ontwikkelen. We zien de oplossing van het lerarentekort in het aantrekkelijk maken van het vak door ruimte te creëren om de passie voor het vak door te ontwikkelen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen