In november start de bouw van twee padelbanen in Elst

Marco Smits, projectleider TopGrass (l) en Arno Schellekens, voorzitter ETV de Helster (r)
Foto: ETV de Helster

Elst – Het is eindelijk zover! De komst van 2 padelbanen binnen de Gemeente Overbetuwe is een feit.

De gemeente heeft op 13 oktober ETV de Helster goedkeuring gegeven voor de aanleg van 2 padelbanen. Dit betekent dat begin 2022 het sportaanbod voor Elst en omgeving wordt uitgebreid met padel, de snelst groeiende sport van Nederland.

Tennisbaan 9

Begin november wordt gestart met de bouwactiviteiten op de huidige tennisbaan 9. ETV de Helster heeft gekozen om dit project samen met aannemer Topgrass uit St Oedenrode te realiseren. TopGrass heeft jarenlange ervaringen met de aanleg van padelbanen.

De verwachte oplevering van de banen is eind februari 2022. In de tussentijd blijven de overige 13 tennisbanen voor de leden beschikbaar.

Word lid!

Kijk op etvdehelster.nl voor de laatste stand van zaken. Je kunt je ook al aanmelden als lid van ETV de Helster. Via het lidmaatschap kun je zowel tennissen als padel spelen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden