Kempoka’s Budovereniging Elst geslaagd voor zwarte en bruine band

Foto: Budovereniging Elst

Elst – Kempoka’s Sjanne van Roijen en Ralph Lennards zijn op donderdag 16 en 23 juni geslaagd voor hun zwarte en bruine band onder zwaardere omstandigheden dan normaal, gezien de hoge temperaturen.

De examencommissie feliciteert beide kempoka’s met het behalen van de zwarte en bruine band.

Ralf

Ralph heeft op 16 juni laten zien aan alle eisen van de bruine band te voldoen. Naast een eerdere behaalde zwarte band in een andere Kempo stijl, heeft Ralph nu ook zijn sporen verdiend als kempoka in de stijl van de Budovereniging Elst.

Sjanne

Sjanne heeft op beide donderdagen examen gedaan en is hiermee de eerste vrouwelijke kempoka van Budovereniging Elst met een zwarte band! Zij heeft de commissie overtuigd van wat zij aan kennis, techniek en vaardigheden heeft opgebouwd in 18 jaren training.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen