Wandel mee met de 2e editie van de Elstars Lingezegen Najaarstocht!

Foto: Walking for Health, wikimedia

Elst – Wandelliefhebbers opgelet: op zaterdag 17 september organiseert WSV Elstars hun tweede Elstars Lingezegen Najaarstocht! Loop mee op afstanden van 10, 15 of 25 kilometer op een heerlijke wandeltocht door Park Lingezegen.

Na een succesvolle eerste ‘Corona-editie’ in 2021 organiseert WSV Elstars in september hun tweede editie van hun najaarstocht, dit jaar in samenwerking met Park Lingezegen. Nieuw dit jaar is, naast routes van 15 en 25 kilometer, ook een route van 10 kilometer.

Drie routes

Alle drie de routes lopen door het noordelijk deel van Park Lingezegen. Over de oude Notenlaan aan De Park, langs de rietmoerassen in het Waterrijk en over Spoorbrug de Hoge Noot en delen van het Romeinse Lint. Voor iedereen is er wat wils langs de route!
Afstanden & Starttijden

Alle tochten starten vanaf Landerij De Park (De Park 12, 6661 NW Elst). Om de deelnemers wat te spreiden kunnen de wandelaars voor de 25 kilometer een uur eerder starten dan de wandelaars voor de 10 en 15 kilometer. De starttijden zijn:

  • 25 km: tussen 8:00 – 11:00 uur
  • 15 km: tussen 9:00 – 12:00 uur
  • 10 km: tussen 9:00 – 12:00 uur

Onderweg zijn op iedere afstand 1 of meerdere rustpunten. De startlocatie sluit om 17:00 uur.

Kosten & Aanmelden

Voor de tocht wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor een kleine extra toelage ontvang je aan het einde van de tocht ook nog een medaille als bewijs van je deelname. De deelnamekosten zijn:

  • 4 euro zonder medaille
  • 6 euro met medaille

KWBN- en SGWB-leden krijgen 1,- korting. Kinderen tot 10 jaar lopen gratis mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Dat kan ter plekke.

Dus trek je wandelschoenen aan en doe 17 september mee met de Elstars Lingezegen Najaarstocht!

De Elstars Lingezegen Najaarstocht is mede mogelijk gemaakt vanuit een door Park Lingezegen toegekende Innovatievoucher.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen