De inschrijving voor 6e editie HeteRUN is geopend

Foto: 5598375, Pixabay

Heteren – De inschrijving voor de 6e editie van de HeteRUN is geopend. Hét hardloopevenement van Heteren voor jong en oud wordt op zondag 11 juni gehouden.

Schrijf je snel in om te profiteren van de korting bij de voorinschrijving. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per persoon. Het inschrijven op de dag zelf kost veel tijd en moeite, daarom hoopt de organisatie iedereen aan te moedigen om voor 9 juni via de website in te schrijven om deel te nemen aan de KidsRUN van 500 of 1000 meter, de 5 en 10 kilometer hardlopen of de wandeling van 3 kilometer.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van de HeteRUN is mogelijk door sponsoring en de enthousiaste hulp en inzet van vrijwilligers. Voor de 6e editie is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen. Het gaat om vrijwilligers die maximaal een paar uur ingezet willen worden op zondag bij bijvoorbeeld de drankpost of het uitdelen van medailles.

Daarnaast zijn ze op zoek naar vrijwilligers die ingezet worden als verkeersregelaar op zondag 11 juni tussen 12.00 – 16.00 uur. Tijdens het hardloopevenement zijn verkeersregelaars erg belangrijk om het evenement veilig te laten verlopen. In aanloop naar 11 juni wordt gevraagd om vanaf thuis online een verkeersexamen af te leggen. Het verkeersexamen kan een drempel zijn om verkeersregelaar te worden, daarom verzorgen we dit jaar ook een avond waarbij het mogelijk is om samen het verkeersexamen af te leggen.

♦♦♦ • Wil je niets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief • Of blijf op de hoogte via Facebook, Twitter of Instagram • Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via ‘Deel je nieuws’ Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: d.verschuren@nieuws.nl. De redactie is te bereiken via renkum@nieuws.nl.Heb je een aantal uur beschikbaar op zondag 11 juni en wil je graag onderdeel uitmaken van het enthousiaste team dat de loop mogelijk maakt? Aanmelden als vrijwilliger kan via: heterun.nl/aanmelden-als-vrijwilliger

HeteRUN in juni?

De eerste jaren vond de HeteRUN plaats in het najaar. Het weer zat niet altijd mee wat een feestje op het plein niet stimuleerde. Voor de organisatie was het iedere keer een drukke periode met voorbereidingen rondom de zomervakantie. In 2022 is besloten om de HeteRUN naar het voorjaar te verplaatsen vanwege alle corona maatregelen.

Het voorjaar is zo goed bevallen dat dit voor herhaling vatbaar is en de HeteRUN van 2023 ook in het voorjaar gehouden gaat worden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen