44 e editie van de Elster Gezinsavondvierdaagse

Elster Gezinsavondvierdaagse 2022
Elster Gezinsavondvierdaagse 2022
Foto: Elster Gezinsavondvierdaagse

Elst – Voor de 44e keer vindt de Elster Gezinsavondvierdaagse plaats. Dit jaar valt het evenement op dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni.

Voor de Elster basisschooljeugd, hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en alle wandelliefhebbers organiseert de Stichting Elster Gezinsavondvierdaagse van dinsdag 13 juni tot en met 16 juni 2023 de 44e editie.

Mooie en gezellige avondvierdaagse

Dat de avondvierdaagse in Elst in trek is bij basisschoolleerlingen en wandelliefhebbers blijkt ieder jaar weer uit het grote aantal deelnemers. Zo kon men vorig jaar na twee jaar afwezigheid in verband met corona meer dan 1500 wandelaars verwelkomen. Ook dit jaar wordt een drukke maar vooral mooie en gezellige avondvierdaagse met deelnemers van jong tot oud verwacht.

Wandelen kan op de afstanden 2.5, 5 en 10 kilometer. De voorverkoop start op 30 mei. Kaarten kopen kan bij alle Elster basisscholen en bij Primera in Elst.

Meeloopkaart

Ook deze editie is er voor de meelopende ouder/begeleider de mogelijkheid om de zogeheten meeloopkaart te kopen. Met deze kaart, ontvang men iedere avond eveneens een consumptie, maar geen medaille. Deze meeloopkaart mag doorgegeven worden aan een andere ouder/begeleider. Basisscholen ontvangen voor ieder verkochte meeloopkaart een financiële bijdrage van de Stichting. Dus hoe meer meeloopkaarten de basisschool verkoopt hoe groter het financiële extraatje.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 3,50 per stuk, een meeloopkaart kost € 2,-. Op de dag zelf zijn de kaarten 50 cent duurder.

Vertrek- en aankomstplaats

Als vanouds zal Kindcentrum Sunte Werfert aan de Kostverloren 14 in Elst voor alle afstanden dienstdoen als vertrek- en aankomstplaats. Ook dit jaar zullen vrijdag, tijdens de intocht, op verschillende plaatsen in het dorp en op de Sunte Werfert verschillende dweilbands zorgen voor een feestelijke en gezellige sfeer. Meer informatie is terug te vinden op de website Elster Gezinsavondvierdaagse

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen