Cabaretvoorstelling Huppethee van Jim Speelmans in de Kik

Foto: Jim Speelmans

Elst – Op zaterdag 17 oktober staat Jim Speelmans in Theater De KiK met zijn solovoorstelling ‘Huppethee’. De voorstelling wordt om 19:00 en om 21:00 uur gespeeld.

huppatheeKaartjes zijn €17,00 inclusief drankje en te reserveren via de website van Theater De KiK.

Een begrip

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy- en cabaret circuit. Je hebt waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat je het wist. Hij is namelijk jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows.

Wat kun je verwachten van de cabaretier Jim Speelmans? Zijn originele speelstijl werkt op je lachspieren. Er zit een heerlijk ritme in zijn cabaretshows en de onderwerpen zijn divers. Jim is eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien ongeacht het onderwerp: Jim toont dat er meer mogelijk is dan om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap.

‘Huppethee’ is een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk, dat is Jim Speelmans.

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden