Leon van der Zanden met The Artist Academy in Theater De KiK

Foto: Leon van der Zanden

Elst – Op zaterdag 26 maart om 20.30 uur staat Leon van der Zanden in Theater De KiK in Elst met zijn masterclass ‘The Artist Academy’.

In ‘The Artist Academy’ worden artiesten uit diverse disciplines live voor publiek gecoacht door cabaretier Leon van der Zanden.

LeonKijkje in de keuken

Als publiek krijg je een kijkje in de keuken van hoe een theatervoorstelling wordt ontwikkeld. Tijdens deze masterclass treden er drie artiesten op die ieder hun eigen materiaal ten gehore brengen. Gedurende het optreden onderbreekt Leon de artiesten om hen feedback te geven of vraagt hij ze om het juist helemaal anders te doen. Hij werkt hierin samen met het publiek. Misschien ben je zo wel getuige van de geboorte van een hilarische grap, of juist van een enorm krachtig en kwetsbaar verhaal.

Leon weet met al zijn ervaring en feilloze intuïtie de artiesten weer terug te brengen bij zichzelf en bij de kern van hun boodschap. Een inspirerende avond vol met alles wat theater zo mooi maakt.

Kaarten zijn te bestellen via theaterdekik.nl of telefonisch: 06-838 965 81.\

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen