Theatervoorstelling Milene van der Smissen – Voor mijn part Dolly

Foto: JeanPaul Karting

Elst – Een spoedcursus over Dolly Parton door haar grootste fan Milène van der Smissen (bekend van tv: SBS’s Beat Me) krijg je voorgeschoteld in de theatrale muziekvoorstelling Voor mijn part Dolly.

Dolly
Foto: JeanPaul Karting

Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres. Daarnaast is ze ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar voorstelling Voor mijn part Dolly kom je dan ook van alles te weten over haar idool en luister je naar verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als Jolene en 9 to 5.

Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is?

In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met dit muziek-icoon, die in 2022 maar liefst 76 kaarsjes uitblies. En ze gaat nog steeds sterk! Het publiek neemt zij aan de hand van de tijdloze countrymuziek me op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen.

Een avondje Dolly Parton muziek is te beluisteren op zaterdag 10 december. Die avond staat Milène van der Smissen in Theater De KiK met haar voorstelling ‘Voor mijn part Dolly’. De voorstelling begint om 20:30 uur en kaarten zijn te koop via theaterdekik.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen