Fietsvierdaagse bij Molen de Vink in Herveld

Gerard Wissing deed vorig jaar ook mee
Gerard Wissing deed vorig jaar ook mee
Foto: Overbetuwe Nieuws

Herveld – Stichting Molen de Vink organiseert haar tweede fietsvierdaagse van 10 tot en met 13 mei. De stichting hoopt weer op een grote opkomst net als vorig jaar.

Na het daverende succes van 2022 houdt Molen de Vink voorafgaand aan de Nationale Molendag opnieuw een fietsvierdaagse langs mooie plekjes in onze omgeving. Twee geroutineerde fietsers hebben de stichting geholpen om vier prachtige nieuwe routes uit te zetten. Je kunt je tot en met zaterdag 6 mei vooraf inschrijven.

De kosten voor deelneming bij voorinschrijving is € 6,- per persoon per dag of € 20,- per persoon voor 4 dagen. Aan de kassa zijn de kosten € 7,50 per persoon per dag of € 24,- per persoon voor 4 dagen.

Fietsroutes

Alle routes beginnen bij Molen de Vink aan de Stenenkamerstraat 65 in Herveld. Daar ontvang je een startkaart en de routebeschrijving. De routes voeren onder andere naar de Rijn-Waal fietspad, de molen in Winssen en gaat over divers pontjes of fietsveren. Op zaterdag loopt deze langs het Oekraïenefestival ‘Freedom for Ukrain’ aan de Binnenweg 23 in Herveld.

De start is op woensdag 10 mei, donderdag 11 mei en vrijdag 12 mei tussen 13.00 en 18.00 uur. Zaterdag 13 mei is de verplichte starttijd tussen 10.00 en 13.00 uur. Bij deelname van vier dagen ontvang je een medaille. Per route wordt aangegeven waar je een consumptie kan nuttigen.

Bron: Inzet

Lees ook: Molen De Vink; Fiets4daagse langs diverse molens

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen