Taste of Ruby in ’t Knooppunt in Valburg

Foto: Taste of Ruby

Valburg- Wat gaan we doen om die vervelende januari maand gezelliger te maken? In Valburg hebben ze daar iets op gevonden, want wat is nu gezelliger dan naar mooie muziek te luisteren?

Dus kom naar ’t Knooppunt, Valburg op 26 januari om 20:30, want dan speelt: TASTE OF RUBY

Taste of Ruby

Taste of Ruby zijn een gitarist (jazz-gitaar), een bassist (semi akoestische fretloze bas) en een zangeres. Een goed ingespeeld, op elkaar afgestemd trio met een jazzy repertoire; van jazz-standaards, smooth-jazz en soft pop-songs. Het repertoire wordt gekozen op gevoel en bevat nummers van o.a. Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, plezier en kwaliteit. En dat brengen ze graag over op hun publiek.

Kaarten a 10 euro reserveren via [email protected] of via 06-30764452.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen