De zesde Ladies Night in Driel opent 12 april de deuren

Foto: Ladies Night Driel

Driel – Markeer je agenda op vrijdag 12 april 2024 voor een onvergetelijke avond vol plezier: de Ladies Night in Driel! Dit jaar is het alweer de zesde editie.

Van 19:00 uur tot 22:00 uur kan je je vermaken bij Zalencentrum De Oldenburg.

Shop till you drop

Shop till you drop bij de talloze kraampjes in de grote zaal en gymzaal, ontdek nieuwe beauty-geheimen, proef heerlijke hapjes en drankjes, of maak gewoon lekker een praatje in het café. Van kleding tot woonaccessoires, van tassen tot sieraden, van cadeauartikelen tot kinderspullen, je vindt het hier allemaal!

Dus trommel je vriendinnen, buurvrouwen, moeder en zussen op, want deze avond is voor alle dames! Van jonge meiden tot de wijze vrouwen, deze avond is voor iedereen om te genieten.

Standhouders gezocht

Ze hebben nog een paar plekken beschikbaar voor standhouders. Heb jij een leuk (lokaal) bedrijf en wil je meer info ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] of een bericht op de socials. Jij wilt er toch ook bij zijn?

Voor een entreeticket kan je op de avond gewoon aan de deur terecht en betaal je 6 euro per persoon. Maar hey, waarom niet slim zijn en je ticket vooraf scoren? In de voorverkoop kost een ticket slechts 4 euro per persoon, dat is nog eens lekker besparen! Vergeet niet dat er ook leuke prijzen verloot worden die worden aangeboden door de standhouders. Mis het niet!

Bezoek de website ladiesnightdriel.nl voor meer informatie en de ticketverkoop en volg ze op Facebook en Instagram.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen