Het oog van een fotograaf, dat maakt het verschil in jouw interieur

De donkere dagen vragen om meer sfeer in huis. De komende maanden zijn we meer in huis dan buiten. Een goede reden om weer eens te kijken of het interieur nog de sfeer uitademt die je graag wilt.

Partnercontent

Het interieur ademt jouw persoonlijkheid uit, wie je bent, waar je van houdt, kortom jouw leven! Wanddecoratie ondersteunt de sfeer in huis én brengt je herinneringen tot leven. Wanddecoraties zijn er in verschillende vormen; behang, textielframes, foto’s op dibond (kunststofplaat). In woonprogramma’s zie je met regelmaat gebruik van fotowanden en ook aanbieders van fotobehang.

Wat onderscheidt de Ruimtespecialist dan van de gemiddelde leverancier van fotobehang?

interieurDenken en doen in beeld

Marco Hamelink is de drijvende kracht achter de Ruimtestylist. Marco is gepassioneerd fotograaf, hij denkt en doet in beeld en dat maakt het verschil. Zijn oog voor licht, kleur en compositie zorgt dat de foto’s in het interieur optimaal tot uiting komen. Een fotobehang kan in elke ruimte. De Ruimtestylist biedt meerwaarde door te adviseren in beeld, vooraf het eindresultaat zichtbaar te maken en het vervolgens perfect uit te voeren met eersteklas materiaal en perfecte montage.

De Ruimtestylist print op groot formaat, dat betekent minder naden en een nog mooier eindresultaat. Ze doen geen concessies aan de gebruikte inkten en substraten, hierdoor blijft de foto veel langer mooi. Uiteraard is het ook mogelijk om in kantoorruimtes, retail en scholen meer sfeer te brengen door gebruik te maken van wanddecoraties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande afbeelding voor meer informatie. Ook te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

ruimtestylist, interieur♦♦♦

Ook adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen