Leven vanuit jezelf na krachtconsult via coachpraktijk Irma van Reem

Foto: Irma van Reem

Elst – De aankomende zomerperiode en vakantietijd nodigt misschien ook jou uit om te reflecteren op jezelf. Zeker nu de periode van corona straks gelukkig wat meer achter ons ligt.

Hoe ben jij die tijd door gekomen en hoe spannend of stressvol is het voor jou om ‘het leven op te pakken’?

Partnercontent

Wat Irma van Reem in haar praktijk veel ziet, is dat de sociale contacten zijn veranderd, dat er meer stress is om te blijven presteren en je te motiveren op het werk, in een opleiding of het leven zelf. Hoe ga jij verder na deze tijd die zoveel van jou heeft gevraagd?

Rust en ontspanning

“Ik voel dat er veel behoefte is om ‘in te checken’ met een professional om te kijken waar je die verbinding met jezelf weer goed kunt leggen, hoe het zit met je energielevels en om te ontdekken waar je kracht uit haalt.”

“Je kunt vanaf nu een één op één consult bij mij boeken waar verbinding maken met jezelf centraal staat. Je wordt geïnspireerd en liefdevol meegenomen in jouw eigen energie. We doen lichaamsgerichte oefeningen, een visualisatie en ontdekken waar jouw kracht en energie in zit. Hierna ben je meer en beter in staat om dit in te zetten om vanuit verbinding en vanuit je hart verder te gaan!”

“Ik gun jou meer rust en ontspanning in je hoofd, wat meer landen in je lijf en vooral meer verbinding met jouw energie en kracht. Zelf weet ik wat het is om niet in mijn kracht te staan en om uit verbinding te zijn met mezelf. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling en diverse therapeutopleidingen, ben ik een soort zielsadvocaat geworden. Het liefste gun ik het iedereen om vanuit de bron met zichzelf te leven en vanuit je hart in je kracht te staan. Het levert zoveel meer helderheid en heling op als je dit ontdekt!”

Krachtconsult

Een krachtconsult duurt 1,5 uur en kan fysiek zijn of online via skype of zoom. Tijdens dit consult ondersteunt Irma je om je kracht waar te nemen en jullie kijken naar je energielevels. Dan maak je de stap om vanuit deze bewustwording te kijken naar hoe je dit weer kunt integreren in je leven.

Voordelen voor jou:

  • Je maakt een hernieuwde connectie met jezelf
  • Je ontdekt jouw krachtige punten
  • Je wordt je meer bewust van jezelf
  • Je kijkt samen met Irma naar jouw energielevels
  • Je weet beter hoe je jouw kracht en energie kunt inzetten
  • Het is jouw volgende stap naar herstel en het leven vanuit je hart

Kosten:

Een Krachtconsult van 1,5 uur kost € 85,- Wil je een afspraak met Irma plannen? Voor deze één op één consulten is haar agenda inmiddels open. Bel of app op 06-48278088 of neem contact op via [email protected]

Klik voor meer informatie en overige diensten op onderstaande banner

krachtconsult

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen