Rotary Wensboom overhandigt Duo-fiets aan Woongroep

Foto: Monica Tap

Zaterdag 2 oktober ging de wens van Woongroep Zuiling/Mondriaan in vervulling toen Joan Boersma, voorzitter van de Rotary Wensboom, de sleutel van de Duo-fiets overhandigde aan Monica Tap van de Woongroep.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en de feestelijke taart werden de eerste ervaringen van de bewoners gedeeld.

De wens

“We hebben op ons werk een hele oude tandem fiets, die te gevaarlijk is om op te fietsen. Het is heerlijk om samen met een cliënt lekker een rondje te gaan fietsen. Een veilige DUO-fiets is onze wens. Ontspannen, bewegen en frisse lucht!! Als deze wens in vervulling zou gaan, zou dat geweldig zijn voor onze cliënten en ook voor de begeleiding”.

Dat was de wens die Monica Tap en Maaike Osterloh eind vorig jaar instuurden bij De Wensboom van Rotaryclub Elst Overbetuwe.

Fijn fietsen

“Wat heerlijk dat het toch gelukt is deze wens te realiseren. Gezamenlijk zijn de Vrienden van Driestroom, Rabobankfonds en Rotary Wensboom erin geslaagd de nodige gelden bijeen te brengen. Dank ook aan Medipoint.nl die de fiets hebben geleverd.”, aldus Joan Boersma

“De bewoners hebben genoten van de overdracht en natuurlijk de taart van de Fiets. De fietsmomenten zijn geweldig om met onze bewoners te beleven. Samen even een, één op één moment te hebben, brengt nieuwe gesprekken met de bewoners. Ook biedt het heel veel ontspanning, om even de drukte van de woonvorm te ontlopen. En hij is ook heel fijn in gebruik om te gebruiken als vervoer, voor Dokters/tandartsbezoeken, en even een boodschap in het dorp. Wij gaan hier heel veel plezier van beleven”, vertelt een enthousiaste Monica Tap.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen