112

Ingang Gezondheidscentrum Zuiderzorg in Ede beklad

Foto: Huisartsen Gelderse Vallei

Regio – Huisartsen en medewerkers van Gezondheidscentrum Zuiderzorg in Ede troffen vanochtend een bekladde ingang aan. Het gezondheidscentrum maakt deel uit van de Huisartsen Gelderse Vallei, de netwerkorganisatie huisartsenzorg in deze regio.

Respect voor ieders keuze

Mirjam Hollemans, voorzitter coöperatiebestuur, en Ruud Münstermann, directeur-bestuurder, van Huisartsen Gelderse Vallei over de situatie: ‘Wij respecteren ieders vrijheid en keuze om wel of niet te vaccineren. Het intimideren van zorgverleners en het vernielen van andermans eigendommen gaat echter over elke grens. Wij zetten ons in voor de zorg voor álle patiënten, zonder onderscheid. Onze verontwaardiging en teleurstelling is dan ook groot. Als Huisartsen Gelderse Vallei nemen we scherp afstand van dit soort acties, en we willen onze steun uitspreken naar de betrokken huisartsen en alle andere zorgverleners die met intimidatie en vandalisme te maken krijgen.’

Over Huisartsen Gelderse Vallei

Huisartsen Gelderse Vallei is dé netwerkorganisatie voor huisartsenzorg in de regio Gelderse Vallei. Wij maken ons sterk voor de aangesloten huisartspraktijken. Daarnaast houden wij ons bezig met: ondersteuning aan huisartsen, de organisatie van de Huisartsenpost Gelderse Vallei, de ketenzorg in de dagpraktijken (zoals: diabetes, COPD, POH GGZ, hart- en vaatziekten) en de Gelderse Vallei Academie; scholingen voor huisartsen en praktijkmedewerkers uit de regio.

Huisartsen Gelderse Vallei bestaat uit een vereniging en een werkmaatschappij. Bij de Coöperatieve Vereniging Huisartsen Gelderse Vallei zijn alle huisartsen uit de regio aangesloten. Deze vereniging wordt bestuurd door een bestuur van 4 huisartsen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen