112

Snackbar cafetaria De Gigant overvallen

Vanavond is De Gigant overvallen
Vanavond is De Gigant overvallen
Foto: Facebook De Gigant

Zetten- Snackbar cafetaria De Gigant is vanavond overvallen. De overval gebeurde rond 20.50 uur. Dit bericht werd ook via Burgernet verspreid.

Snackbar De Gigant zit aan de Steenbeekstraat in Zetten. De politie nam geen risico en droeg kogelwerende vesten. Speurhonden werden ingezet om de overvaller op te sporen.

Bivakmuts en blauwe jas

Politie zoekt de man die de snackbar heeft overvallen. Met een vuurwapen bedreigde de overvaller de eigenaar, waarna hij een greep in kassa deed. Hij nam geld en sigaretten mee. Een aantal inwoners zijn furieus op diegene die dit op zijn geweten heeft. De snackbar is een drukbezocht eettent, waar menig persoon snacks koopt. Ook de schooljeugd weet De Gigant te vinden, want het HPC zit er dichtbij.

Dader nog niet gepakt

Om 21.40 uur is de dader nog steeds niet gevonden. De politie vraag jouw hulp bij het opsporen van de overvallen. Het gaat om een man in een blauwe jas, zwarte bivakmuts en een plastic tas. Weet jij hier meer van, geef het dan door op 112. Wil je anoniem blijven, geef het dan door op Misdaad Anoniem of 0800-7000. De politie waarschuwt om geen actie te ondernemen als je hem ziet, omdat de dader vuurgevaarlijk is.

Cookieinstellingen