112

Fotoserie van brand sportzaal Westeraam

Elst – De grote brand op het dak van de sportzaal van de scholen VMBO Westeraam en het Lyceum Elst trok veel toeschouwers.

Donderdagmiddag 30 december brak de brand uit bij de zonnepanelen die op het dak geïnstalleerd zijn. Gelukkig was de brand rond 15.00 uur onder controle en de schade aan het sportgebouw viel mee.

Fotoserie

De rookwolken die van de brand op het Westeraam afkomstig kwamen waren van heinde en ver te zien. De politie zette diverse straten af zodat de brandweer hun werk veilig konden uitvoeren. Het leverde mooie beelden op die door Jeroen van Rooijen op de gevoelige plaat werden vastgelegd.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen