112

Beveiliger betrapt duo tijdens diefstal zonnepanelen en zet achtervolging in

Foto: DM van Hellesem

Herveld – Afgelopen vrijdagnacht, 28 juli, heeft een beveiliger twee dieven betrapt bij het stelen van zonnepanelen langs de A15. Hij zette de achtervolging in toen de twee er vandoor gingen.

In de tussentijd belde de beveiliger 112.

Echteld

Het zonnepanelenpark bij Herveld is nog in aanbouw. De dieven hadden de zonnepanelen in hun bestelbus gelegd en hoopten er van tussen te gaan. Maar de ingeschakelde politie kon de dieven na een korte achtervolging al stoppen bij Echteld. In de bestelbus, die gestolen bleek te zijn, troffen de agenten 51 zonnepanelen aan. De bestuurder was onder invloed van cocaïne en cannabis. Beide mannen zijn aangehouden. De recherche doet verder onderzoek.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen