Oranjevereniging annuleert Bogenroute 2022 Herveld Andelst

Bogenroute 2022 gaat niet door
Bogenroute 2022 gaat niet door
Foto: Oranjevereniging HA

Herveld/Andelst – De Oranjevereniging heeft de Bogenroute 2022 af moeten zeggen. De vereniging vindt het heel jammer om de bouw te moeten stoppen. Ze zien helaas geen andere uitweg.

Ze hebben signalen gekregen van buurtgenoten en -verenigingen dat zij zich terugtrekken vanwege de onzekere tijd waarin we nu zitten. Er is geen zekerheid over hoe corona zich zal ontwikkelen en hoe lang de maatregelen in het komend jaar zullen duren en dus is dit besluit gevallen.

Verplaatsen naar 2026

De Oranjevereniging kiest ervoor om de Bogenroute af te gelasten, omdat er verenigingen zijn die materialen willen inkopen. Nu zijn ze er op tijd mee en hoeft niemand meer in onzekerheid te zitten of onnodige kosten te maken. De Bogenroute is een evenement dat voor het hele dorp bestemd is en dat moet voor iedereen veilig zijn. De Oranjevereniging heeft uiteindelijk besloten om de Bogenbouw te verplaatsen naar 2026, vanwege hun jubileumjaar.

Bron: Dorpskrant Herveld-Andelst

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen