Mogelijk stukjes plastic in Johma Huzaren- en Rundvleessalade

Foto: Johma/Productwaarschuwing

Fabrikant Johma roept verpakkingen Huzarensalade en Rundvleessalade terug. Er kunnen stukjes rood plastic van de deksel in het product terecht zijn gekomen.

De terugroepactie geldt voor de volgende Johma-producten:

  • Huzarensalade, verpakking 500 gram met streepjescode 87209983 en houdbaarheidsdatum 02-04-2024
  • Rundvleessalade, verpakking 500 gram met streepjescode 87209297 en houdbaarheidsdatum 26-03-2024

Deze batches van de producten zijn verkocht bij supermarktketens SPAR, Vomar en Jumbo (de rundvleessalade is alleen bij Jumbo verkocht). Als je dit product hebt, eet het dan niet op.

Foto van de verpakking

Maak een foto van de verpakking mèt de houdbaarheidsdatum zichtbaar en stuur die per e-mail naar [email protected] . Vermeld je naam, adres en bankgegevens zodat Johma je het aankoopbedrag kan terugbetalen.

Breng het product NIET terug naar de supermarkt.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met de klantenservice van Johma op telefoonnummer 053 – 537 3400.

Johma

Bron: Johma, 29 februari 2024

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen