Anti Depressie Cabaret in Theater De KiK

Daniël Albers
Daniël Albers
Foto: Anti Depressie Cabaret

Elst – Lekker even lachen? Bezoek het  ‘Anti Depressie Cabaret’! Daniël Albers staat op zaterdag 23 september om 20.00 uur in Theater De KiK  met zijn anti depressie show.

Beetje raar

“Ik ben niet gek, ik doe alleen af en toe een beetje raar!”

Doe je af en toe ook even lekker gek of ben je misschien wat te serieus geworden? Kan je lachen om dingen die anders gaan dan je verwacht of raak je dan al snel geïrriteerd? Werd je zelf vroeger gek van de regels van je ouders, maar heb je ze nu ook zelf gecreëerd? Bruis je vaak van de energie of voel je je eerder moe? Ervaar je de vrijheid om je ding te doen of heb je het gevoel dat je vooral veel moet in je leven? Blijf je doormodderen of ga je kijken hoe je je goed kan voelen zonder reden?

Daniël neemt het publiek op een humoristische en ludieke manier mee op reis naar de emoties en de denkpatronen van de mens, waardoor je anders leert kijken naar de dingen die gebeuren in het leven en dat werkt als anti depressie!

Kaartjes zijn te verkrijgen via Theater De KiK of telefonisch via 06-838 965 81.

Lovende recensies

Het publiek over Daniël:

  • ‘Fijn om zijn persoonlijke verhalen te horen, zo herkenbaar en zo gelachen’.
  • ‘Echt genoten van de avond, knap hoe hij het doet en heel persoonlijke dingen durft te delen’.
  • ‘We hebben met verwondering gekeken, wat een enthousiasme , passie en indrukwekkende verhalen’.
  • ‘Wat een waardevolle avond vol energie, eyeopeners, open, kwetsbaar en soms een beetje ongemakkelijk’.
  • ‘Wat gaaf! Echt prachtig gebracht!’.
  • ‘Daniël neemt je als ervaringsdeskundige, therapeut, trainer en lichaamswerker op een aansprekende manier vol humor mee in de reis naar je goed voelen zonder reden’.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen