Nieuwe Febo-drive bij A15 afslag Elst

Foto: Wikimedia Creative Commons

De welbekende snackketen Febo opent komend jaar een drive langs de snelweg A15 bij afslag Elst. Vanuit het nieuwe pand waar Feba in komt te zitten, gaat ook broodjeszaak Subway haar producten verkopen. Naar verwachting zal begin april de eerste snacks verkrijgbaar zijn.

Afslag Elst, waar al een McDonald’s en een Shell-tankstation gevestigd is, ligt aan de drukke snelweg A15. Er komt ook nog een nieuwe, moderne wasstraat voor personenauto’s en busjes bij. Naast het afhalen met de auto door de drive, is er ook de iconische automatenwand om binnen of buiten te genieten van verse snacks. Als je wilt, dan hoef je straks helemaal je auto of bus meer uit voor een hapje of voor een schoonmaakbeurt.

Febo-woordvoerder Arnold Spierings is blij met de locatie. ,,We zitten al in Nijmegen, de mensen in de omgeving kennen ons daarvan. Bovendien komen er veel passanten langs deze plek. Dat zal alleen maar toenemen als de A15 wordt doorgetrokken en aangesloten op de A12.’ Begin oktober is in Alkmaar de vierde vestiging van een Febo drive geopend en er komen er volgend jaar nog vier bij, zoals in Nijmegen en bij Gorinchem.

Spierings laat nog weten dat franchisenemers zich kunnen melden als ze interesse hebben in de nieuwe vestiging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen