Diverse activiteiten voor Dag van de Mantelzorg bij ouderenzorgorganisatie

Mantelzorgmiddag
Mantelzorgmiddag
Foto: Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling heeft vorige week actieve, gezellige en informatieve middagen georganiseerd om haar mantelzorgers te bedanken. De bijeenkomsten vonden plaats op diverse woon-zorglocaties met mantelzorgers. Dit stond in het teken van de Dag van de Mantelzorg.

Op de verschillende locaties liet men zien hoe gastvrij zij zijn. Onder het genot van een hapje, drankje en diverse activiteiten kwamen de mantelzorgers met elkaar in gesprek, zoals de bedoeling was van de zorgorganisatie. Studenten en stagiaires van verschillende scholen boden de vaste zorgmedewerkers ondersteuning tijdens deze middagen. Daarnaast werd er informatie gegeven over hun opleiding.

Interessante en gezellige middagen

Tijdens de middagen konden de mantelzorgers bij verschillende informatiekraampjes, diverse materialen uitproberen, zoals de duofiets, robotdieren en de tovertafel. Normaal gesproken worden deze door cliƫnten gebruikt. Voor de mantelzorgers was er genoeg te beleven, zoals bewegingsactiviteiten, handmassages en muziek. Er wordt door iedereen teruggekeken op interessante en gezellige middagen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen