Scouting de Spoorzoekers heeft nieuwe leiding gevonden

Is scouting iets voor jou?
Is scouting iets voor jou?
Foto: Scouting de Spoorzoekers

Scouting de Spoorzoekers bestaat op 9 mei a.s. 40 jaar. Wij zijn heel blij dat we dit mogen vieren zeker omdat het er een paar weken geleden minder rooskleurig uit zag voor de vereniging uit Herveld.

Scouting de Spoorzoekers heeft in elk geval tot de zomervakantie, hulp van leiding uit andere Scouting groepen van de regio en ook van leiding die zich spontaan heeft aangemeld! Er is nu voldoende leiding om de groepen op een verantwoorde manier een leuke opkomst te bieden.

Oproep bleek succes

Begin dit jaar is er een dringende oproep gedaan voor nieuwe leiding aangezien de huidige leiding druk bezig is met eindexamens of afstuderen en een van de dames aangegeven had ermee te willen stoppen. Ze heeft ruim 15 jaar met zeer veel plezier leiding gegeven, maar wilde nu toch wat anders gaan doen. We waren al een jaar bezig met werven maar nog zonder succes. De laatste noodkreet in het lokale krantje en Facebook werd massaal gedeeld en geliked. En gelukkig met heel veel succes!

Doe eens een dagje mee

Nu we genoeg leiding hebben zijn we weer in de mogelijkheid tot uitbreiden. Bij alle speltakken is nog ruimte.

  • De bevers, 4,5-7 jaar, hebben opkomst op zaterdagochtend 9:30-11:30 uur.
  • De welpen, 7-11 jaar, hebben opkomst op zaterdagmiddag van 14:00-16:00 uur.
  • De scouts, 11-15 jaar, hebben opkomst op vrijdagavond 19:30-21:30 uur samen met de Explorers, 15-18 jaar.

Dus heb je zin om eens een dagje mee te draaien mail ons op [email protected] en kom kijken!

En natuurlijk als je interesse hebt om leiding te geven aan een leuke groep jongens en meisjes dan kan je je nog altijd aanmelden! Scouting de Spoorzoekers

40-jarig jubileum

Hou de Facebookpagina en de website van Scouting de Spoorzoekers goed in de gaten om op de hoogte te blijven over het komend jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen