Nieuw toegangsbord voor het Gelders Smalspoormuseum tijdens donateursdag

Het nieuwe toegangsbord van het museum
Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Tijdens de donateursdag is het nieuwe toegangsbord van het Gelders Smalspoormuseum onthuld. Dat werd gedaan door de jongste en de oudste medewerker van het museum. Na een korte toespraak werd de Gelderse vlag van het bord gehaald. Het nieuwe ontwerp bevat ook het logo van het museum.

Het nieuwe toegangsbord is mede mogelijk gemaakt door Meubelmakerij Bohome en Rob’s Meubelmakerij. Het houten bord verwelkomt de bezoekers van het museum bij de ingang.

toegangsbordJaarlijkse donateursdag

September 2020 was de eerste donateursdag van het museum. Sindsdien zijn er weer de nodige veranderingen aangebracht zoals aan de indeling van het smalspoor.
nog wel met de oude indeling van de sporen. De locomotieven waren speciaal voor de open dag opgepoetst en klaargezet. Het Gelders Smalspoormuseum is weer open voor het publiek en de medewerkers hebben er veel zin in om jullie dit seizoen weer te ontvangen.

toegansbordJaarlijks houdt het museum een open dag voor hun donateurs. Bij het Gelders Smalspoormuseum mag je als donateur een keer per jaar kosteloos alles bekijken. Het overdekte museum, de werkplaatsen en de loodsen en alles wat op het terrein staat. Daarnaast mag je ook een ritje achter een smalspoortrein maken. De vrijwilligers van het museum geven rondleidingen en geven antwoord op alle vragen. Het museum was tevens open voor alle publiek. Kom ook eens langs bij het leukste museum van Gelderland!

Lees ook: 

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden