Eva Gül geïnstalleerd als nieuwe kinderburgemeester

Eva Gül is nu officieel kinderburgemeester
Eva Gül is nu officieel kinderburgemeester
Foto: Foto Suzan

Eva Gül uit Herveld is het komende schooljaar de kinderburgemeester van Overbetuwe. Zij is woensdagmiddag 7 juli in kleine kring geïnstalleerd.

Hanny van Brakel – Huijgen, plaatsvervangend voorzitter gemeenteraad, bedankte de  huidige kinderburgemeester Julia en sprak daarna Eva toe. Later werd de ambtsketen omgehangen en was de  wisseling van de kinderburgemeester officieel.

Gül

Eva als kinderburgemeester

Eva Gül viel bij de sollicitaties op door haar concrete plannen op gebied van activiteiten voor kinderen en ouderen, ze heeft  verschillende speel- en activiteitenideeën en ze wil meer aandacht op scholen voor de effecten van roken, drugs en  drank.

Op donderdag 17 juni werd Eva op school verrast met het nieuws dat zij de nieuwe kinderburgemeester van  Overbetuwe is.

Afscheid Julia

Woensdagmiddag 7 juli hebben we ook feestelijke afscheid genomen van de huidige kinderburgemeester Julia. Julia is  er ondanks de coronamaatregelen in geslaagd om veel van haar doelen te realiseren. Zo heeft ze sporten en spelen  voor kinderen waarvan de ouders minder geld te besteden hebben onder de aandacht gebracht, aandacht besteed aan fietsveiligheid en activiteiten georganiseerd met ouderen in zorgcentra.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen