Wethouder Wijnte Hol geeft sportieve fakkel door aan burgemeester Kottelenberg

Wethouder Hol en burgemeester Kottelenberg
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst/Hemmen – Wethouder Wijnte Hol begon vanmorgen rond 8.15 uur zijn hardlooptocht naar Hemmen vanaf het gemeentehuis van Overbetuwe. Het eindpunt van de wethouder was het station Hemmen, daar werd de sportfakkel overhandigd aan burgemeester Kottelenberg van Neder-Betuwe.

Het station ligt op de grens van gemeente Overbetuwe en gemeente Neder-Betuwe. Het was slechts een kort moment van overhandigen want wethouder Wijnte moest er weer meteen vandoor. Hiermee opende hij de Nationale Sportweek die duurt tot en met 26 september.

Wijnte
Sportief team van Overbetuwe Beweegt en Samen in Beweging met burgemeester Kottelenberg

Van Overbetuwe naar Buren

Burgemeester Kottelenberg zal met de fiets de sportfakkel naar gemeente Buren brengen waar het vuur wordt doorgegeven aan wethouder Niko Wiendels. Als laatste ontvangt Carina de Rooij (rolstoelbasketballer) de fakkel en is de Nationale Sportweek daarmee officieel geopend.

Er is een heel programma samengesteld om meer aandacht te geven aan sporten. Met verschillende gratis sportactiviteiten kan iedereen kennis maken met een sport. Meer weten. lees dan:

Geniet samen van sporten en bewegen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Wijnte
Het station Hemmen is een markant punt in het landschap van beide gemeenten

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen