Veiligheidswaarschuwing namaak product ‘Nescafé’ Gold om stukjes glas en kunststof

Foto: Nescafé

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt voor gevaarlijke namaak potten ‘Nescafé’ Gold oploskoffie. Er kunnen onder andere stukjes glas en kunststof in de oploskoffie zitten.

De waarschuwing geldt voor potten Nescafé Gold met een Duitstalig etiket en met productiecode 60820814B1 9:15 en de THT-datum 10-2021. Volgens de NVWA is Nescafé/Nestlé NIET de producent van deze potten.

In de oploskoffie kunnen stukjes glas en kunststof zitten die bij het drinken in de keel kunnen blijven zitten steken. Als je deze oploskoffie hebt, gebruik deze dan niet en voer deze via het reguliere afval af. Mogelijk kun je ook terecht bij de verkoper om het product in te leveren.

Veiligheidswaarschuwing ‘Nescafé’ Gold om stukjes glas en kunststof

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 21 oktober 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden