Sinterklaas intocht Herveld mag in aangepaste vorm doorgaan

Foto: R.F. (Roel) Jorna, wikimedia

Herveld – Het is gelukt! Sinterklaas en zijn gevolg komen naar Herveld toe! De intocht in Herveld zal op een aangepaste manier worden gehouden, wat de pret echter niet mag drukken.

Samen met gemeente Overbetuwe heeft Oranjevereniging Herveld-Andelst-Wolferen-Loenen het voor elkaar gekregen dat aanstaande zondag de Sinterklaas intocht mag doorgaan! Het zal wat anders verlopen dan voorgaande jaren vanwege de coronamaatregelen. De intocht van Sinterklaas en de Pieten gaat door, maar er wordt geen bijeenkomst gehouden in De Hoendrik.

Sinterklaas begroeten

Als je Sinterklaas wilt begroeten dan zou hij het superleuk vinden als iedereen netjes aan de kant van de weg blijft staan. Zo kan Sinterklaas iedereen goed zien en naar alle grote en kleine kinderen zwaaien. Wie weet strooien de Pieten wel pepernoten! Sinterklaas komt zondagmiddag 14 november rond 14.00 uur in Herveld aan. Ben jij er ook bij? Dat vinden Sinterklaas en de Pieten erg leuk!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen