Papieren afvalwijzer verdwijnt en nieuwe afvalapp verschijnt

Foto: PreZero/Overbetuwe Nieuws

Inwoners van gemeente Overbetuwe ontvangen eind 2021 niet meer standaard een papieren afvalwijzer, zoals vorige jaren wel het geval was. Daarnaast werkt straks de oude Afvalwijzer-app niet meer, daarvoor komt de PreZero-app in de plaats.

SUEZ Nederland is vanaf nu PreZero Nederland. PreZero haalt in Overbetuwe het huishoudelijk afval op. De afvalkalender voor jouw adres en alle informatie over afval zijn te vinden op de inzamelwijzer van PreZero. Stap daarom nu over naar de app: ‘PreZero Inzamelwijzer’.

Veel voordelen

Het belangrijkste voordeel van de digitale afvalwijzer is dat hij bijgewerkt kan worden bij een wijziging van de inzameldagen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden (sneeuw of hitte) of een incident met de vuilniswagen. Door alle inwoners niet meer standaard een papieren afvalwijzer te sturen, wordt ruim €22.000 euro en ruim 400 kilo papier bespaard. Daarmee draagt gemeente Overbetuwe bij aan een nog duurzamere toekomst.

Wil je toch een papieren afvalkalender ontvangen per post? Dan kun je bellen naar de Servicelijn van PreZero via 0800 – 40 50 500.

PreZero (voorheen Suez) haalt in Overbetuwe het huishoudelijk afval op. De afvalkalender voor uw adres en alle informatie over afval zijn te vinden op de inzamelwijzer van PreZero, via de app ‘PreZero Inzamelwijzer’ of inzamelwijzer.prezero.nl.

PreZero Inzamelwijzer

Let op: vanaf 1 januari 2022 werkt de Afvalwijzer-app voor Overbetuwe niet meer. Stap daarom nu over naar de app: ‘PreZero Inzamelwijzer’.

Dan blijf je op de hoogte wanneer en welk afval er bij jou wordt opgehaald.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen